tiistai 4. heinäkuuta 2017

Beauty Pop Up - kauneustuotteet
Olen varmaan ainoa, joka ei aiemmin ollut kokeillut Tangle Teezer - hiusharjaa. (Vai onko muka joku, jolla ei tätä vielä ole?) Onnekseni kokeilin, sillä tämä syrjäytti perinteisen harjan ja käytän nyt tätä. Hiukset katkeilevat vähemmän j aniitä irtoaakin vähemmän verrattuna aiempaan. Tangle Teezer Blow-Styling Round Tool - harjalla saa hiukset föönattua kiiltäviksi ja tuuheiksi. 

Toinen tuttu tuote on invisibobble-hiusrenksut, joita käytän melkeinpä päivittäin. Minunkin liruhiukseni näyttävät aavistuksen paksummilta, kun ne kiinnittää tavallisen renksun sijaan invisibobble-renksuilla. Mikä parasta, hiukset eivät katkeile niin paljoa, kuin tavallisia hiusrnksuja käytettäessä. 

Suosikkituotteeni näistä kaikista on Konjac Sponge, kuoriva pesusieni. Sieni on biohajoava. Konjac Sponge sieni on valmistettu Konjac-kasvin juuriosasta, eli se on myös vegaaninen. Sain nämä tuotteet testattavakseni Beauty pop up - nettikaupasta, jonne tämän postauksen linkit vievät. Sieltä löydät myös Color Wow - tuotteet. Näistä ainakin osa on muuten juuri nyt -70% alessa! 

Föönaussuihke Color WoW Speed Dry suojaa hiusta föönauksen aikana sekä pidentää hiusvärin kestoa muodostamalla hiuksen pintaan suojaavan pinnan. Hiusväriä korjaava muotovaahto Color Wow brass banned mousse ehkäisee punertavia ja oransseja värejä hiuksista. (Vaaleille hiuksille on oma muotovaahto, joka ehkäisee keltaista väriä.)

Beauty Pop Up - nettikaupassa on nyt ale, kurkkaa kaikki aletuotteet täältä! (Hiustuotteiden lisäksi myös paljon meikkejä.)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!