keskiviikko 7. kesäkuuta 2017

Maybeauty - kasvonaamio (sis. alekoodin)Sain kokeiltavakseni Maybeautyn The incredible Face mask-kasvonaamioita. Olen nähnyt mainoksia näistä mustista naamioista, joiden luvataan poistavan iholta kuolleita ihosoluja ja mustapäitä, ja mielenkiinnolla päätin kokeilla itsekin. 
Kasvonaamion levitys oli helppoa mukana tulleen siveltimen avulla. Yhdessä pussissa on sopiva määrä yhteen käyttökertaan. Naamiota ei kannata levittää kulmakarvoihin (etteivät ne irtoa naamion mukana) eikä silmänympärysiholle. 

Naamion annetaan kuivua kasvoilla 30-45 minuutin ajan, riippuen siitä, kuinka paksun kerroksen naamiota on levittänyt. Naamio rupesi kiristämään iholla, kun oli aika poistaa se. Kun naamion kuorii kasvoista pois, epäpuhtaudet irtoavat sen mukana. Irrottaminen meinasi kirpaista sellaisissa kohdissa, joissa iho on ohuempaa, mutta leuasta, nenästä, poskista ja otsasta se irtosi kivutta. Jos naamiota jää kasvoihin, jäämät voi pestä lämpimällä vedellä. 

Oma ihoni on niin kuiva ja ihohuokoset pieniä, etteivät kaikki mustapäät lähteneet ensimmäisellä kerralla, mutta varsinkin suurimmat katosivat. Kun kasvonaamiota käyttää usemman kerran, tulokset toki paranevat. Jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen ihosta rupesi puskemaan kaikkea ylimääräistä pois naamion käytön jälkeenkin, ja myöhemmillä kerroilla epäpuhtaudet vähenivät joka kerralla. 

Suurin muutos oli ihon tunnussa, sillä ihosta tuli ihanan sileä ja pehmeä. Kasvonaamio poisti rasvan ja kuolleen ihosolukon, kuten oli luvannutkin. Näin ollen voinkin Maybeautyn kasvonaamiota suositella, ja tekin voitte kokeilla Maybeautyn kasvonaamioita 30% alennuksella koodilla laura2face.

Yhteistyössä Maybeauty

2 kommenttia:

  1. Ihana tuote, ei voi muuta sanoa! Itse aina saunan jälkeen laitaan ja tuntuu että uusi minä kuoriutuu sieltä maskin alta :> -Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, olin kyllä tyytyväinen tähän, ja jatkossakin aion käyttää!

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!