tiistai 11. huhtikuuta 2017

Herkullisen tuoretta ruokaa

Helppoa ja hyvää lupaa Leila Lindholm kirjassaan Herkullisen tuoretta ruokaa. Kirjassa on raikkaat ja värikkäät kuvat, ja ruuat näyttävät herkullisilta. Minun tekee heti mieli kvinoasalaattia ja kikhernelihapullia, vaikka tavallisesti ajatus niistä ei minua innosta. Nyt olisi tarkoitus kokeilla. 

Reseptit ovat terveellisiä, koko perheelle sopivia (no, jos ei ole kauhean nirsot lapset) (tai aikuiset). Leila Lindholm suosii luomua ja puhtaita raakaaineita. Monissa ohjeissa ei ole sokeria, gluteenia tai maitotuotteita. Osa ruuista on kasvisruokia, ja kalaruokia on myös paljon. Kovin monipuolinen opas siis. 

Ohjeiden seassa on tietoiskuja, kuten elimistön emäksisyydestä ja happamuudesta, ja kuinka näitä voi tasapainottaa (ihan uusi asia minulle, ei ollut tullut mieleenkään, että voisin olla liian hapan - muuten kuin luonteeltani). 

Kirjassa pohditaan myös superfoodeja, ruuan eettisyyttä ja sitä, miksi luomuruokaa pitäisi syödä enemmän. Kirjan yli sadasta ohjeesta löytyy kokeiltavaa pitkäksi aikaa! 


2 kommenttia:

 1. Vaikuttaa mielenkiintoiselta kirjalta. Kiva jos on monta ohjetta joita kokeilla :)
  http://westendmum.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei jää ajatuksen tasolle, vaan tulee kokeiltua erityisesti erilaisia kasvisruokia!

   Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!