tiistai 8. marraskuuta 2016

Keittiön kauniit yksityiskohdat

Keittiö on kyllä tosi tärkeä huone. Ruuan laiton lisäksi siellä oleskellaan ja vietetään aikaa muutenkin, joten on tärkeää, että keittiössä myös viihtyy. 

Tämn takia minua harmittaa kamalasti, että meidän keittiö ei ole sellainen, kuin haluaisin. Siellä on liikaa kaappeja. (Onko teillä samaa ongelmaa?) No on siellä muutakin, mikä ei ihan miellytä silmää.. 

Vaikka aina ihailenkin minimalistisia sisustuksia, niin meille sellaista ei tule. Piän aivan liikaa kaikista kauniista tavaroista. Haluan, että ne ovat esillä. Näin muistan kaikki kivat hetket aina, kun näen esimerkiksi jonkin matkamuiston. 

Maatuskat ja tuohirasiat ovat Venäjän reissulta (postaus täällä ja täällä), valkoiset lyhdyt Kreetalta (postaus täällä).

Kaikki astiat ovat käytössä, mikään ei ole pelkästään koriste. Paitsi ehkä nuo vanhat Arabian munakupit (mummulastani), niitä ei kyllä koskaan muisteta käyttää. 

Kiitos muuten äidilleni virkatuista pitsiliinoista, eivätkö olekin aika kivoja? Ei tarvita yhtä isoa pöytäliinaa, kun voi laittaa monta pientä. 

Nämä kaksi kohtaa ovat minun suosikkikohtani meidn keittiöstä. Teenurkkaus ja hylly, joka on entisen asukkaan tekemä. Se oli aluksi tummanruskea, mutta hion siitä maalin pois ja maalasin valkoiseksi, ja lopuksi sekin hiottiin. Nyt se on hyvä. 

Mikä on sinun suosikkipaikka kotona? 

Ja hei, blogini on nyt myös osa Perheblogeja

2 kommenttia:

  1. Kauniita esineitä, nuo valkoiset lyhdyt on ihania. Samoin toi kakkulapio, kivoja pieniä pitsiliinoja.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Nämä onkin mun suosikkeja! Lyhdyt Kreetalta, kakkulapio mummulasta ja pitsiliinat äidiltä! Ne on mulla esillä koko ajan, sillä tulen niistä iloiseksi aina nähdessäni!

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!