sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Vaatesäilytyksestä ja eteisestä
Meillä on iso eteinen. Toisaalta nämä neliöt olisi voinut käyttää muuhunkin, mutta on tässä etunsakin. Meidän viisihenkisen perheen kaikki ulkovaatteet sopivat kaappeihin (miehen työvaatteita lukuunottamatta, ne ovat kodinhoitohuoneessa.)

Meillä on neljä ulko-ovea, joista tämä on se "ykkössisäänkäynti". Ensin pikkueteinen, jossa on lasten naulakko ja kengät. Pikkueteisessä on kaksi korkeaa kaappia, joihin sopii matkalaukut, kaikki muutkin laukut ja kassit sekä minun kesä- ja kevät/syksykengät. Ja on siellä muutakin, kuten kynttilöitä ja lyhtyjä. Hyllyillä olisi tilaa enemmällekin tavaramäärälle, eli ne eivät ole tupaten täynnä. 

Eteisessä on niin paljon kaappeja, että niistä voisin vähentää nuo oikeanpuoleiset. Eli pari yläkaappia joutaisi pois, samoin alla olevat laatikot (niistä vain yhdessä on tavaroita) ja erityisesti nuo ruskeat hyllyköt haluaisin pois. Luulen, että niiden alla ei ole lattiaa, ja kattoa ei ole kaappien kohdalta maalattu. Joten luvassa olisi vähän enemmänkin remonttia, niin se on aina siirtynyt. Katsotaan joskus. 

Yläkaapeissa on kenkiä, luistimia ja monoja. Reunimmaisessa kaapissa on lasten kausivaatteet, jokaisella on kaksi hyllyä. Toisella hyllyllä on talvivaatteet, toisella kevät/syksyvaatteet. Hyllyillä on myös isoilta veljiltä pieniksi jääneet vaatteet odottamassa, että pienempi veli kasvaa. Lipastossa on käytössä olevat lapaset. Lipaston alakaapit ovat tyhjinä.. 

Aikuisten vaatteet ovat hengarikaapissa. Sinne sopii kahden aikuisen kaikki takit, miehen kengät ja minun talvikengät. Pari yläkaappia on tyhjänä. Kaappitilaa toki tarvitsee, mutta ei sitä näin paljoa tarvitsisi olla! 

Onko teidän eteisessä tarpeeksi säilytystilaa? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!