torstai 9. kesäkuuta 2016

Porkkanaletut



Olin lapsena perhepäivähoitajalla hoidossa. Saimme itse paistaa porkkanalettuja, ja se oli minusta jännittävää ja hauskaa. Ja letut olivat hyviä. 

Paistoin nyt lettuja omille lapsille, ja hyvin kelpasi heillekin. Porkkanaletut maistuvat tavallisille letuille. Väri on vain oranssimpi. Ei näistä nyt ruuaksi ole, mutta välipalaksi kyllä. (Huomaatteko, minusta ei vain tule kasvissyöjää.. En osa mieltää ruokaa ilman lihaa ruuaksi..) (Miten tästä saisi ruokaisamman? Niin että nälkä lähtisi kunnolla, eikä tulisi heti takaisin?) 

Porkkanaletut / 40 kpl

Sekoita kaikki ainekset keskenään, ja anna taikinan turvota puoli tuntia. 

500g pientä porkkanaraastetta 
2 kananmunaa 
5 dl maitoa
4 dl vehnäjauhoja 
½ dl sulatettua margariinia 
½ tl suolaa

Paista letut lettupannulla. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!