torstai 26. toukokuuta 2016

Sisusta ja somista itse
Kesän pitkät, valoisat illat houkuttavat touhuamaan kaikenlaista. Kun talvisin kääriydyn viltin mutkaan kirjan kanssa, kesällä mieli tekee ulos tai tekemään käsillä jotain. 

Kirja Sisusta, somista ja tee itse kaunista kotiin tarjoaa uusia ideoita ja selkeitä ohjeita moneksi päiväksi. Mikä parasta, siinä ajassa saa valmiiksi vaikka mitä, sillä ohjeet ovat tarpeeksi helppoja. 

Mikäli maalaisromanttinen sisustustyyli miellyttää, kurkkaa Pinja Niemen ja Mari Nuikan kirjasta ohjeet vaikka juurikranssiin, runoportaikkoon tai ulkohuussin sisustamiseen. Kirja sopii tosin koko vuoteen, kesäohjeiden jälkeen on inkkejä syksyyn, ja loppuosasta löytyy jouluisia ja talvisia ideoita. 

Marjo Koivumäen kauniit kuvat innostavat vähintään haaveilemaan, jos ei ole tekevää tyyppiä. Itse en ole vielä päättänyt, aloittaisinko betonisista tuikkukupeista vai lasipurkkilyhdyistä. 

Kirjassa on paljon ideoita kierrätys- ja luonnonmateriaaleille. Myös kauniisti sisustetut keittiöt, lastenhuoneet ja pihat innostavat kokeilemaan itse. Tässä sii shyvä kirja kesää ja lomaa ajatellen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!