lauantai 2. huhtikuuta 2016

Pataleipää pestolla ja pekonilla


Harvoin leivon leipää (kohta viisi vuotta olen suunnitellut ruisleivän paistamista omassa leivinuunissa), mutta pataleipää teen silloin tällöin. Ohje löytyy täältä. Paras kaveri pataleivälle on pesto, ja paras pesto on ehdottomasti Barillan pesto. Peston voi myös leipoa leivän sisään. Toinen kiva makuvaihtoehto on lisätä kohonneeseen taikinaan paistettuja pekoninpaloja. 









2 kommenttia:

  1. Kivoja reseptejä :-P Pataleivät ovat nyt niin trendikkäitä. Itse en ole niitä vielä kokeillut, suunnitellut vasta. Barillan tuotteet ovat kyllä parhaita. Mukavaa sunnuntai-iltaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tämä pesto on niin hyvää! Ja pataleipä on niin helppo, ja hyvää, että kannattaa kokeilla!

      Poista

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!