torstai 10. joulukuuta 2015

Vilhelmiinat


Ihanan helppo ja valtavan hyvä pikkuleipä on vilhelmiina. Näitä on tullu t leivottua vaikka kuinka paljon, sillä näihin tarvitaan kananmunasta vain keltuainen. Valkuaiset ovat menneet pikeeriin. Mitään ei siis mene hukkaan! 

***

Vilhelmiinat


Vatkaa 200g voita + 2dl sokeria + 2rlk siirappia

Lisää 1 keltuainen

Lisää 5dl vehnäjauhoja + 1rlk vaniljasokeria + 2tl soodaa

Levitä taikina tasaisesti pellille tai tee siitä muutaman sentin levyisiä tankoja. Taikina leviää uunissa. Paista 175 asteessa noin 10 minuuttia. Leikkaa viipaleiksi heti, kun otat paistuneen taikinan uunista. 

***

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!