maanantai 6. huhtikuuta 2015

Pääsiäiskakkuna mangokakku



Pääsiäisen aikaan syötiin mangokakkua, jonka kolmevuotias koristeli (lopputulos olisi ollut samanlainen, vaikka minä sen olisin koristellut). 

Pohja: 
Sulata 100g suklaata, lisää 1 dl vettä sekä ripaus suolaa. Lisää 1 tl leivinjauhetta + ½dl vehnäjauhoja. Paista 200 asteessa 20 minuuttia. 

Täyte:
Vatkaa 2 dl kermaa vaahdoksi, lisää 200g tuorejuustoa (mangon makuista tai maustamatonta) sekä 150g mangososetta. (Tätä täytettä tulee vähän liikaa vuokaan, jonka halkaisija on 20cm, joten otin osan jälkiruuaksi ennen liivatteiden lisäämistä). Liota 3 liivatetta (5 minuuttia kylmässä vedessä) ja sulata ne tilkkaan kuumennettua sitruunamehua. Sekoita täytteeseen. 

Laita kakku hyytymään jääkaappiin vähintään kolmeksi tunniksi. 








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!