perjantai 12. joulukuuta 2014

Pikeeri ja piparien koristelua


Piparien koristelu pikeeri

½ valkuainen
2 dl tomusokeria

sitruunamehua
Vatkaa valkuaista ja tomusokeria noin kolme minuuttia. 
Lisää 5 tippaa sitruunamehua. 



Kuvioiden täyttämiseen käytettävään pikeeriin laitetaan hiukan vähemmän sokeria ja talon kasaamiseen käytettävään taas hiukan enemmän. 

Talon kasaaminen on helpompaa sulatetulla sokerilla, mutta pikeerillä minä saan hiukan kauniimman lopputuloksen. Piparien koristelu -piparkakkutalon varsinkin- on kärsivällisten ja pikkutarkkojen ihmisten puuhaa. Ei siis minun ollenkaan! No, syötäväksi tämää on tarkoitettu. Ei tule montaa päivää kestämään! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!