perjantai 19. syyskuuta 2014

Kinkkuvoileipäkakku

Täyte 1
250g kinkkua + 300g ranskankermaa + mustapippuria + chilijauhetta

Täyte 2
1 punainen paprika + 200 g tuorejuustoa (esim. paprika-chili) + 100g ranskankermaa + mustapippuria + paprikajauhetta

Pohja
ruisvuokaleipä
paahtoleipää (esim. ruis)


Leikkaa leivistä reunat pois. Kokoa vuorotellen leipää ja täytteitä. (Tumma leipä, kinkkutäyte, vaalea leipä, paprikatäyte) Kostuta leivät lihaliemellä. 

Kääri voileipäkakku kelmuun ja anna vetäytyä jääkaapissa yön yli. 





Kuorrutus
600g Oltermanni tai Paimenpoika-sulatejuustoa
tilkka maitoa

Lämmitä sulatejuustoa ja maitoa kattilassa kunnes seos on tasaista. Anna jäähtyä jonkin aikaa (jähmettyä). Kaada voileipäkakun päälle. Koristele. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentti ilahduttaa aina! Kiitos!